Campingeventyr Nyttige Tips For En Stressfri Tur!

Camping har lenge vært kjent som et verdsatt tidsfordriv for både store og små. Det spiller ingen rolle om du planlegger å bare slappe av ved en varm brann og slappe av, vandre eller andre former for rekreasjon, du bør alltid være forberedt på noen grunnleggende campingkunnskaper.

En flott ting å ha i campingryggsekken din når du drar i baklandet er en Ziploc -pose fylt med tørketrommel. Det finnes ikke noe bedre brannutgangsmateriale enn tørketrommel. Det vil holde en gnist og få brannen til å gå raskt og effektivt. Tørketrommel tar nesten ingen plass i pakken og er veldig lett.

Ikke la spor av utflukten din på campingplassen din, av miljøhensyn og som en høflighet til parkeringsansatte som rydder opp og neste campingmannskap. Sørg for at alt søppel er hentet, du fyller opp hull du kan ha gravd og selvfølgelig at bålet ditt er helt slukket!

Mens et bål avgir nok lys i det generelle området rundt det, vil du være sikker på at du tar med deg en lommelykt på campingturen din hvis du planlegger å våge deg utenfor bålets glød. Dette er en sikker sikkerhetstiltak du ikke vil ignorere. Det kan være ganske mørkt der ute i skogen om natten.

Undersøk alle potensielle campingplasser godt. De har alle forskjellige fasiliteter. Noen kan ha dusj og bad, mens andre ikke har det. Det er til og med noen få campingplasser som er ganske fancy, med minigolfspill eller vannparker på stedet. Du trenger kanskje ikke eller vil ha alt det, så finn det ut på forhånd slik at du ikke blir skuffet når du kommer dit.

Som en høflighet til andre bobiler, ikke la belysningen stå på over natten, hvis du er i nærheten av andre. Pakk en tidtaker som du kan feste til lysene dine som automatisk slår dem av etter en viss tid. Å la lyset stå på over natten er en populær klage blant de fleste amerikanske bobiler!

Camping kan være veldig farlig eller morsomt avhengig av om du er forberedt eller ikke. Vær sikker på at campingturene alltid innebærer riktig planlegging. Gjør din forskning og forstå de lokale forholdene og dyrelivet, samt klimaproblemer. Dette er den beste måten å holde deg trygg og nyte turen.

Ta med rekvisita til Smores. ‘Smores er en integrert del av enhver campingtur. Bare pakk graham -kjeks, sjokolade og marshmallows. Rist marshmallows, og fyll deretter til en graham -cracker/sjokoladesmørbrød. Når du har en «Smore, vil du ha» litt mer » – ta med nok til at alle kan ha minst to av dem!

For å unngå blemmer og sprukne føtter på campingturen, ta med en såpestang! Gni såpen inn i sokkene dine før du går en lang tur, og dette vil minimere friksjonen og dermed redusere ømhet. Hold såpen i lommen for en rask dose når føttene begynner å bli slått eller blemmer.

Som du kan se, er det viktig å ha noen grunnleggende tips og råd i tankene for campingturen. Camping er morsomt og enkelt, men det er alltid viktig å være forberedt. Informasjonen som deles her bør forberede deg ganske godt på en flott tur som vil bli minneverdig lenge etter at turen er over!