Flott Camping Starter Med Flott Planlegging! Finn Hjelp Her

Camping kan være veldig hyggelig. Å sove hele natten under stjernene er mer avslappende enn du kanskje noensinne har forestilt deg. Hvis din mangel på kjennskap til camping holder deg fra å gå, så denne artikkelen vil være av veiledning og hjelp.

En god multi-purpose verktøyet må være en del av camping utstyr. Det er to typer å bringe. Først er sagen/Hammer/øks 3-i-1-verktøyet til bruk for brensel og andre gjøremål. Den andre er standard Multi-Purpose verktøy med en rekke verktøy på den som en Boksåpner, pinsett, saks, og en kniv.

Legg ingen spor av utflukten din på campingplassen din, av miljømessige grunner og som en høflighet til parktjenestemenn som rydder opp og neste campingmannskap. Pass på at alt søppel er plukket opp, du påfyll hull du kan ha gravd og selvfølgelig, at bålet er helt ute!

Spesielt, hvis du har barn, må du vurdere hva du skal gjøre hvis du har dårlig vær en dag. Samle sammen noen forsyninger for å ha på hånden i tilfelle du trenger å bo i teltet. Ta med et brettspill, spille doh og kunst forsyninger. Ikke la familiemedlemmer berøre disse elementene før det regner, slik at de ikke mister sin appell.

En stor tabbe som bobiler gjør er at de vil gå tapt på anledningen. Ikke la dette skje med deg. Hvis du er ukjent med det området du camping i, eller hvis du er i et øde område, ikke Stray for langt fra leiren. En bærbar GPS er en utmerket investering hvis du planlegger noen form for villmarka camping eventyr.

Pakk en bandana. Du kan bruke den som en grytekluten, bag holderen eller et håndkle. Det er mange forskjellige bruksområder for det, så sørg for at du tar en på hver camping tur med deg.

Husk å pakke et kamera. Det er noen minner du vil ønske å fange på campingturen. Ta med et lite kamera som får plass i lommen. Prøv å pakke noe holdbart som tåler å bli droppet eller bli litt våt. Vurder å bruke et engangskamera.

Kjøp camping puter for en camping tur! Standard seng puter kan bli varme og klissete i fuktig vær. Den har en tendens til å absorbere ambient fuktighet og vokse mugg også. En god pute beregnet for camping, men vil holde fuktigheten ut, noe som vil hindre noen av de ovennevnte problemene.

Nå som du er riktig utdannet på hvordan du skal gå om det, kan du begynne å jobbe med å skape ditt neste campingeventyr. Du vil være en av de beste bobiler rundt med informasjonen du har lært. Uansett hvor du velger, er du garantert å nyte din neste campingtur.