Forbedre Campingopplevelsen Med Disse Tipsene

Camping er en populær type ferie fordi det er så enkelt å plukke opp og gå uten for mye stress til enhver tid. Enten du går nær eller langt for campingturen din, bør du lese deg opp litt for å være klar over noen viktige campingrelaterte råd som alle bør vite om.

Det er viktig å etablere og sette opp ly før solen går ned. Når det blir mørkt, er det mye vanskeligere å finne ved til bålet, lage mat og gjøre teltet klart. Dette er enda mer sant hvis du er vant til bylivet, og øynene dine ikke har tilpasset seg mørket i skogen. Gjør alt du kan for å sikre at du finner et trygt sted for teltet ditt og slå det opp før du befinner deg i denne klissete situasjonen.

Før du drar ut på din etterlengtede campingtur, må du sørge for at området du planlegger å campere ikke krever campingtillatelse. Hvis du tilfeldigvis slår leir på et sted som krever en, og du ikke fikk en, kan du stå overfor en ganske heftig billett eller bot fra en lokal skogvokter.

Gjør mye forskning på campingplassen din og sørg for at den tilbyr alt gruppen din trenger. Vurder de individuelle behovene til hver bobil for å sikre at alle blir ivaretatt. Dette lindrer behovet for å gjøre forsyningskjøringer, eller i verste fall må du avslutte turen for tidlig.

Navigasjon er nøkkelen når det gjelder camping. Det er viktig å vite hvor du er, og hvordan du kommer tilbake til sivilisasjonen hvis du går deg vill. Ta alltid med et kart over området og et kompass for å hjelpe deg. Du kan også bruke en utendørs GPS som gir deg navigasjonsinformasjon, i tillegg til tilleggsinformasjon som høyde.

Sørg for at du vet hvordan du setter opp teltet ditt før du reiser. Ved å gjøre dette vil du kunne sørge for at teltet ditt ikke mangler noen deler. Videre vil en slik oppgave bidra til å forsikre deg om at du vet hvordan du skal sette opp teltet ditt på riktig måte. Dette hjelper deg også til ikke å bli frustrert når du prøver å slå opp teltet ditt.

Sørg for at du er klar over prognosen for destinasjonen din før du drar ut. Det er dusinvis av nettsteder som kan fortelle deg om lokalt klima. Når du vet hva du kan forvente, har du de riktige klærne pakket.

Om natten lager du «bjørnposer». Knytt et tau rundt posene med maten og søpla. Finn deretter et tre og kast poser over en gren og løft til de er minst sju eller åtte meter fra bakken. Knyt tauet rundt treet så det er sikkert. På denne måten vil bjørner og andre dyr ikke kunne komme inn i maten og søppelet i løpet av natten.

For å avslutte bør du huske råd og tips her når du er ute og reiser på campingturen. Ingen ønsker å komme hjem fra en tur på grunn av frustrasjon fordi de ikke var klar over hva de trengte å vite på forhånd. Lykke til og ha det moro!