Tips Og Råd For Din Campingtur

Forberedelse er nøkkelen til å få en minneverdig campingopplevelse, enten du bare slår opp telt eller setter i gang en tur gjennom Rockies. Sjekk informasjonen her for noen gode tips om hvordan du forbereder deg på en campingtur. Det er ingenting verre enn å gå på camping uforberedt.

Når du pakker til campingturen, må du pakke med et par flip -flops eller vannsko. Disse vil komme godt med på og rundt campingplassen. For eksempel, hvis du bor på en campingplass som har baderom og du planlegger å ta en dusj, må du bruke sko i dusjen for å beskytte føttene mot fotsopp.

Slå opp aktiviteter for å delta før du kommer til destinasjonen. Dette vil tillate deg å se etter tilbud som kan tilbys. Det vil også hjelpe deg med å være mer forberedt når du faktisk kommer til destinasjonen. Du kan finne stier som kan passe for alle i familien din eller restauranter du vil like.

Når du bestemmer deg for å dra på camping, vil du sørge for at du tar med en lommelykt med noen batterier. Du vil kunne se midt på natten, i tilfelle du må stå opp og gå på do, eller bare for å bevege deg rundt.

Hvis du vil forhindre myggstikk, men vil unngå å bruke sterke kjemikalier, kan du bruke et appelsinskall i stedet. Gni appelsinskallet over utsatte områder av huden, for eksempel nakke, armer, ansikt og ben for å naturlig avvise mygg. Appelsinskallene vil ikke bare føles bedre på huden din enn tradisjonelle frastøtende kjemikalier, men de vil også lukte bedre!

Presentere dere selv for andre familier som camping i deres nærområde, som et middel til å være sosiale og mer egnet til å hjelpe hverandre. Hvis et annet mannskap kommer etter at du har satt deg opp, tilbyr du å hjelpe med teltet eller utstyret. Hvis noe går galt under turen for noen, er det mye lettere å be om hjelp fra noen som var høflige nok til å presentere seg selv.

Barna dine vil gjerne bli med deg på campingturen, men sørg for å planlegge noen morsomme aktiviteter for dem. Hvis du er ute og ikke har noe å gjøre, kommer kjedsomhet inn. Mens du kan fiske, slå opp telt og starte en brann kan det høres morsomt ut, det er ikke aktivitetene barna er vant til. Lær dem om disse aktivitetene før du drar.

Når du er på camping, bør du aldri spise noe med mindre du er helt sikker på hva det er. Det er ingenting verre enn et sterkt tilfelle av mageproblemer når du er langt unna både medisinsk hjelp og toalett. Det anbefales å bare spise mat du tar med.

Som du nå vet, er camping en opplevelse som alle kan ha det gøy med. Når du bruker informasjonen her, kan du planlegge en tur som alle kan glede seg over, også de som misliker naturen. Kom deg ut og dra nytte av det Mother Nature har å tilby.